Rootsi äriauhindu jahib 47 Eesti firmat

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi lipud
Rootsi lipud Foto: SCANPIX

Rootsi Eksportnõukogu, Rootsi suursaatkond ja Swedbank premeerivad tublisid Eesti ettevõtteid konkursil «Rootsi äriauhind 2011». Konkursile kandideeris kokku 47 ettevõtet.

Parima jätkusuutlikult kasvava ettevõtte tiitlile võtavad mõõtu kalatööstusettevõte Spratfil, pakendivalmistaja Emballage Technologies Tallinn ja Põltsamaa Felix.

Parima sotsiaalse vastutustundliku projekti kategooria lõppvalikusse valis žürii SA Aitan Lapsi, mis keskendub vähekindlustatud lastele kultuurielamuste pakkumisele, raamatupidamis- ja maksuinfoportaal RMP Eesti ning Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogramm ENTRUM.

Noore ettevõtja kolmeks finalistideks valis žürii Lilli Jahilo Ateljeest Tallinn, Branding Estonia tegevjuhi Meeri Rebane ning suurtele ettevõtetele energiasäästu programme tootev Rando Pikner Energest Groupist.

Eestis toimub konkurss juba kolmandat aastat, eelmisel aastal võitis kiireima kasvuga Rootsi ettevõtte auhinna AQ Lasertool, parima sotsiaalselt vastutustundliku projekti eest tunnustati advokaadibürood Sorainen ning aasta noore ettevõtja tiitliga pärjati Anni Arro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles