Arakas asub juhtima 500-miljonilist kinnisvaraportfelli

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas.
Viljar Arakas. Foto: Peeter Langovits

Viljar Araka juhitav Eften Capital omandas East Capitali 17-protsendise osaluse ligi 500 miljoni kroonises Balti Kinnisvaraportfell ASis ja saab ühtlasi portfelli varavalitsejaks.


Arakas põhjendas osaluse ostu, et nad on sel aastal ostnud Tallinna Külmhoone laokompleksi ning Võru K-Rauta poehoone ja nüüd neil tekkis võimalus omandada Balti Kinnisvaraportfelli 12 objekti juhtimine, kirjutas

Äripäev

.

«Meie ülesanne alustava ettevõttena on hallatavate varade mahtu suurendada. Siin nägime väga head võimalust seda hüppeliselt teha,» lisas Arakas.

«Kuna me oleme Eftenis kõik Eesti inimesed, siis Eesti konjunktuur on meile kõige paremini tuttav. Lätis on segadust lihtsalt niivõrd palju ja Leedu hinnatase on kõige kõrgem,» põhjendas ta hetkelist huvi eelkõige Eesti kinnisvaraturu vastu.

«East Capitali jaoks on mõistlik keskenduda oma tegevus Baltimaade kinnisvaraturul East Capital Baltic Property fondi juhtimisele ja meil on hea meel, et leidsime EfTENi näol partneri, kes on huvitatud teise fondi juhtimisest,» ütles East Capital Real Estate'i nõukogu esimees Gert Tiivas.

EfTEN Capitali asutasid Olari Taal, Arti Arakas, Peeter Mänd, Olav Miil, Jaan Pillesaar ja Hannes Tamjärv. Tamjärv on ka EfTEN Capitali nõukogu esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles