1Partner tahab firmasid ostes tegevust laiendada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partner
1Partner Foto: Internet

Kinnisvarafirma 1Partner Kinnisvara plaanib ettevõtte tegevjuhi Martin Vahteri sõnul tegevust laiendada, liites endaga väiksemaid või ka suuremaid kinnisvarafirmasid.


«Meie jaoks ei oma ettevõtte suurus tähtsust, lõppkokkuvõttes on kõik kinni ostu-müügihinnas ja sõltub kaubast,» ütles Vahter kolmapäeval BNSile.



Vahteri sõnul ei kohuta firmat ka teistes Balti riikides tegutsevate ettevõtete omandamine, samuti ei ole tema sõnul piiratud ostetavate ettevõtete arv.



«Ambitsioon laieneda on püsiv, me ei välista ühtegi võimalust,» märkis ta.


Vahteri sõnul usub 1Partner, et ka langeval turul on laienemiseks häid võimalusi, kuna paljud ettevõtted on raskustes ning firmade müümine võib saada mitmetele päästerõngaks.


Usume, et 2008. aasta trendid jätkuvad kinnisvaraturul ka järgmisel aastal, lisas ta.



1Partner on Vahteri sõnul varemgi teinud firmadele ostu-müügipakkumisi, kuid seekord on eesmärk teha üleskutse laiemalt avalikuks. Kolmapäeval ilmunud ajalehekuulutuse peale tema sõnul seni veel pakkumisi tulnud ei ole.



1Partner Kinnisvara sai mullu müügitulu 22 miljonit krooni, firma puhaskasum oli 4,6 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles