Jürgen Ligi asub online-väitluses kaitsma Eesti abi Kreekale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Online-väitlus toob Kreekale antava abi üle arutlema rahandusminister Jürgen Ligi ja politoloog Viljar Veebeli.
Online-väitlus toob Kreekale antava abi üle arutlema rahandusminister Jürgen Ligi ja politoloog Viljar Veebeli. Foto: Laura Oks / Peeter Kümmel, Sakala

Rahandusminister Jürgen Ligi astub sel teisipäeval Postimees.ee veergudel väitlustulle teemal «Eesti abi Kreekale on õiglane» ning talle oponeerib Tartu Ülikooli rahvusvaheliste suhete lektor Viljar Veebel.

Kell 9.30 algavas väitluses kaitseb rahandusminister seisukohta, et Eesti abi Kreekale on õiglane, Veebeli roll on vastupidist tõestada.

Vähemalt kord kuus Eesti Väitlusseltsi ja Postimees.ee korraldatavate online-väitluste eesmärk on muuta arutelu erinevatel ühiskonnas aktuaalsetel teemadel sisulisemaks ning argumenteeritumaks.

Väitluse formaat on järgmine: kõigepealt esitavad mõlemad osapooled oma põhiargumendid (avakõne), seejärel saab teemat kaitsev pool võimaluse kiireks vastulauseks.

Sellele järgneb online-intervjuu laadne ristküsitlus, mis peaks olema väitluse kõige põnevam osa. Osapooled saavad seal küsida teineteiselt reaalajas küsimusi, samuti on koht lugejate saadetud küsimustele. Oma seisukohad võtab kumbki osapool kokku lõppsõnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles