LVM Kinnisvara: kõik ei saa osaleda kohtutäiturite korraldatud enampakkumistel

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing kirjutab ettevõtte blogis, et kohtutäiturite praktika ei võimalda osaleda umbes 30 protsendil Eesti elanikel täiturite poolt müüki pandud vara enampakkumistel.

«Viimastel andmetel on internetiühendus seitsmel leibkonnal kümnest, mistõttu ei saa kohtutäiturite poolt ainult elektrooniliselt korraldatavatel enampakkumistel osaleda ligi 30 protsenti elanikest. Kuivõrd ligi kolmandikul leibkondadest selline võimalus puudub, ei taga selliselt läbiviidav enampakkumine ka parimat pakkumist,» kirjutab Saksing.

Tema hinnangul poleks olukord nii ebaõiglane, kui kohtutäiturid teataksid kõikidest sellistest enampakkumistest ajalehes.

«Viimasel juhul oleks asjast huvitatud kodanikul olemas alternatiivne infokanal ning huvi korral oleks võimalus osaleda enampakkumisel kasvõi avalikust internetipunktist.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles