Arco Vara tütarettevõte müüs osaluse lasteaias

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste mänguväljak.
Laste mänguväljak. Foto: Elmo Riig / Sakala

Arco Investeeringute AS müüs oma 100-protsendilise osaluse Lilletee LA OÜ-s, millele kuulub Viimsi vallas, Haabneeme asulas lasteaed, mida Viimsi vald üürib järgnevad kaheksa aastat.

Lilletee LA osaluse omandas kinnisvarainvesteeringutele spetsialiseerunud VM Investments OÜ. Tegemist on firmaga, mille omanikuks on Neitsisaartel registreeritud ettevõtte ning mida juhib Vadim Mamchur.

Kommertskinnisvara arendamine ja selle realiseerimine projektettevõtte osade võõrandamise näol on osa Arco Vara grupi põhitegevusest, antud tehing ei avalda Emitendi tegevusele olulist mõju, teatas ettevõte börsile.

Tehing ei ole käsitletav tehinguna seotud isikuga ja emitendi nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

1535 ruutmeetrine, 144 kohaline ja 6 rühmaga lasteaiahoone projekteeris ning ehitab YIT Ehitus, arhitektiks on Arhitektuurinurk OÜ arhitekt Veiko Tein. Hoone antakse kasutamiseks Viimsi vallale üle märtsis 2012.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles