Facebook teeb läbi olulise uuenduskuuri

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki asutaja ja juht Mark Zuckerberg eilsel f8 üritusel Facebooki uuendusi tutvustamas.
Facebooki asutaja ja juht Mark Zuckerberg eilsel f8 üritusel Facebooki uuendusi tutvustamas. Foto: SCANPIX.

Facebook tutvustas eile oma konverentsil F8 uuendusi ja muudatusi, mida on maailma populaarseimal sotsiaalvõrgustikul kavas kasutajatele pakkuma hakata, vahendab Talouselämä.

Uuenduste tulemusena hakkavad kasutajad reaalajas nägema muu hulgas seda, millega nende sõbrad sotsiaalvõrgustikus parasjagu tegelevad, samuti võib kasutaja jälgida, millist muusikat nende sõbranimekirja kuuluvad kasutajad kuulavad.

Kasutaja profiililehele ilmub näiteks uus rakendus nimega Timeline ehk ajaskaala, mis võimaldab seada inimesel oma nn Facebooki ajalugu nii piltide, videote kui postituste näol kindlale ajateljele.

Vanemate postituste ja piltide leidmine muutub samuti lihtsamaks, kuna kasutaja profiili paremasse serva tekib ajaskaala, mille abil saab otsida vanemaid pilte ja postitusi.

Facebooki teine oluline uuendus kuvatakse kasutajale tema profiililehekülje paremasse serva, kus asub nn chat- ehk jutuvestmise riba.

Uuenduse tulemusena ei kuvata nimetatud ribas enam pelgalt hetkel Facebookis olevaid sõpru, vaid ka see, millega need sõbrad antud hetkel tegelevad, näiteks millist muusikat kasutaja sõbrad just parasjagu kuulavad või milliseid mänge mängivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles