Krimelte kasvatas tänu uuenduslikule tootele müügi ligi miljardi kroonini

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootmisliin Krimeltes.
Tootmisliin Krimeltes. Foto: Krimelte

Ligi 95 protsenti oma toodangust eksportiva Krimelte Grupi kümne kuu konsolideeritud müügikäive kasvas aastaga 24,4 protsenti 927 miljonit kroonini.


Krimelte tegevdirektori Alar Salumi sõnul on kasv toimunud tänu paranenud turupositsioonile Venemaal, Balkanimaades, Rumeenias ja Bulgaarias ning innovatiivse EasyGun ehitusvahu müügile.



«Vaatamata headele tulemustele käesoleval aastal, pöörame siiski kõrgendatud tähelepanu meie sihtturgudel toimuvale. Samuti ülemaailmse finants- ja majanduskriisi võimalikele arengutele ning oleme valmis olukorra muutustele kiirelt reageerima,» nentis Salum.



EasyGun Foam ehitusvaht on innovatiivse patenteeritud aplikaatoriga toode, mida saab paigaldada kaasasoleva EasyGun aplikaatoriga aga ka vahupüstoli abil. EasyGun ehitusvahule on iseloomulikud püstolivahtude omadused: täpne doseerimine, säästlikum vahu kasutamine (tulemuseks enam jooksvaid meetreid) ning parem vahu struktuur.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles