LHV ei arvelda sularahas

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV pangakontori avamine augusti lõpus.
LHV pangakontori avamine augusti lõpus. Foto: Laura Oks.

LHV Panga turundus- ja meediasuhete juhi Andres Kase kinnitusel eristub pank konkurentidest selle poolest, et ei arvelda klientidega sularahas.

Nii ei saa LHV kliendid teha panga kontoris oma kontole sularahasissemakseid, samuti ei saa nad oma arvelt sularaha kontoris välja võtta.

Raha saavad LHV kliendid oma LHV kontole kanda teiste pankade kontodelt või siis teiste pankade kontorite vahendusel. Võõraste pankade sularahaautomaatide kasutamise eest küsib LHV iga kord ühe euro.

Andres Kase sõnul on LHV Pank internetipõhine pank, mis sularaha ei käitle.

LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu lisas, et kui suuremat pilti vaadata, siis vajadus sularahatehingute järele väheneb pidevalt, mistõttu pole pangal ka edaspidi plaanis alustada sularahateenuste pakkumist.

«Statistika näitab, et järjest enam makseid tehakse pangakaardiga või internetipanga kaudu. Pigem aitame oma tegevusega selle trendi jätkumisele kaasa.»


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles