Virkebau: Kreenholmil on palju potentsiaali

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Kreenholmi töötaja.
Pildil Kreenholmi töötaja. Foto: Raivo Tiikmaa.

Eesti rõiva- ja tekstiililiidu juhi Meelis Virkebau sõnul on Kreenholmil palju potentsiaali saavutada juhtiv positsioon, sest neil on kaasaegne tehnika ja suure oskusteabega töötajad.


«Kui vaatame Kreenholmi kangaviimistlustehnoloogiat, siis see on kõige moodsamaid Balti riikides, Põhjamaades ja Ida-Euroopas. Ka mahtude osas peaks Kreenholm atraktiivne olema,» kommenteeris Virkebau uue Kreenholmi direktori Igor Poleštšuki välja öeldud mõtet viia ettevõte juhtivate sekka, kirjutas

aripaev.ee

.

«Kui ta saab tõeliselt tublid spetsialistid taha, siis miks mitte? Annaks jumal, et neil läheks hästi. Mina usun sellesse potentsiaali,» kommenteeris Virkebau detsembris ettevõtte juhiks valitud Poleštšuki võimekust ettevõtte juhtivate sekka viia. Virkebau sõnul on viimased 6-7 aastat olnud kurb vaadata Kreenholmi tulemusi.

Virkebau sõnul tagavad lisaks tehnoloogiale Kreenholmi hea kvaliteedi ka töötajate oskusteave. «Huvitav on see, et ka kõik profid läänemaailmast on öelnud, et oli see nõukogude aeg mis see oli, aga tolleaegsed instituudid andsid välja suurepärase haridusega insenere ja tehnolooge ning see teave on ka noorematele edasi kandunud,» märkis ettevõtja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles