TTÜ tudengid saavad teha praktikat Microsofti peakontoris

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tehnikaülikool.
Tallinna Tehnikaülikool. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Täna külastab Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) Microsofti asepresident  Alain Crozier, kellega kooli juhtkond arutab koostöövõimalusi: näiteks avaneb TTÜ tudengitel võimalus teha praktikat Microsofti peakontoris Redmondis, USAs.
 

Kohtumisel kooli juhtkonnaga arutatakse ülikooli ja maailma ühe juhtiva IT-korporatsiooni vahelisi edasisi koostööplaane.

Kohtumisel arutatakse koostööd hariduses ja teaduses, ühiste teadusuuringute läbiviimist, samuti teadlaste praktikat Microsoftis. Kell 18 annab Crozier Tehnikaülikoolis  avaliku loengu innovatsioonist.
 
«Microsoft on maailma suunanäitaja ja asepresident Alain Crozier on mees, kes loob innovatsiooni, mida igapäevaselt tarbime. Ülikoolile on antud kohtumine  ja koostöö oluline tähis märkimaks suundumust innovatsioonile,» ütles TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Alar Kolk.

«Maailmas on loetud arv visionääre, kes mõtlevad, tegutsevad ja juhivad protsesse globaalselt. Üks neist on Alain Crozier,» lisas Kolk.
 
Alain Crozier räägib oma avalikus loengus lähemalt kaasaegsetest innovatsioonistrateegiatest, tulevikusuundumuste tehnoloogiatest ja pilveraalimisest, pilveraalimise mõjust ettevõtte tulemustele ja juhtimisele.

Samuti tuleb kõneks üldine konkurentsiolukord ja tehnoloogia, innovatsiooni mõju ökosüsteemile ning selle tõenäolised arengusuunad. Loomulikult leiab käsitlemist ka Microsofti positsiooni ja rolli muutus läbi tehnoloogia. Loengu lõpus saab Alain Crozierile esitada küsimusi.
 
Alain Crozier liitus Microsoftiga aastal 1994, ta on Microsofti asepresident ja finantsjuht. Ettevõttes töötab 46 000 töötajat sajast riigist.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles