Kaks inimest deklareeris mullu üle 1 miljoni euro suurust palka

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod
Eurod Foto: SCANPIX

Maksuamet teatas, et vähemalt 15,65 miljoni kroonist ehk ühe miljoni eurose tulu deklareeris mullu üheksa inimest.

Maksuameti andmeil sai neist kaks inimest enam kui miljonieurost palka Eestist. Neli inimest said sellist tulu vara müügiga. Üks inimene deklareeris ettevõtlustulu ja kaks inimest said taolise tulu välismaalt.

Maksuamet jagab oma statistikas inimesed deklareeritud sissetuleku järgi gruppidesse. Mullu sai 10-50 miljoni kroonist tulu kokku 18 inimest. Nagu öeldud, omakorda üheksa neist said vähemalt 15,65 miljonit krooni ehk üks miljon eurot.

1808 inimest deklareeris mullu enam kui miljonikroonise sissetuleku. Kõige rohkem oli neid, kelle sissetulek oli vahemikus 1-2 miljonit. Taolisest sissetulekust teatas 1533 inimest.

Enamik väga suure sissetulekuga inimestest elab Tallinnas ja Harjumaal. Maksuameti andmeil elab enam kui 10 miljonit krooni tulu deklareerinud inimestest 9 pealinnas ja 5 Harjumaal. Kolm neist elab Tartus ja üks Lääne-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles