Lugtmeijer: jagan RKASiga sõltumatut vaadet

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnout Lugtmeijer.
Arnout Lugtmeijer. Foto: Harli Uljas.

Hiljuti Riigi Kinnisvara ASi nõukogu liikmeks määratud Vopak E.O.S.-i juht Arnout Lugtmeijer ütles, et jagab RKASiga ettevõtluses kogenud juhi värsket ja sõltumatut vaadet.

Lugtmeijer, kes RKASi nõukogu liikmeks saamise uudise avaldumise ajal oli kättesaamatu, edastas täna oma firma pressiosakonna vahendusel, et hindab RKASi kõrgelt.

«Ning pean seda oma kogemuse põhjal võimekaks organisatsiooniks, kui mõelda näiteks ettevõtete vahelise eriarvamuse konstruktiivsele lahendamisele kevadel,» ütles ta, viidates oma juhitava firma ja RKASi vahelisele vaidlusele Tallinna uue vangla asukoha üle.

Lugtmeijer ütles, et ettepaneku nõukogu liikmeks astuda tuli majandusminister Juhan Partsilt. E24-le ütles Lugtmeijeri ametisse nimetanud rahandusminister Jürgen Ligi, et tegelikult tuli see siseministrilt. Viimane eitas seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles