Pro Kapital plaanib ettevõtte jagunemist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pro Kapital
Pro Kapital Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Kinnisvaraarendaja AS Pro Kapital Grupp kutsub 16. septembriks kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku, kus on päevakorras ettevõtte jagunemine ning aktsiate nimiväärtuse vähendamine.

Pro Kapitali nõukogu ja juhatus teevad koosolekul aktsionäridele ettepaneku kiita heaks ettevõtte jagunemiskava koos jagunemise käigus asutatava ühingu AS Domina Vacanze Holding põhikirjaga.

Seoses ettevõtte jagunemisega kaasneva netovara vähenemisega plaanib firma kinnitada kahjumi katmise 2,94 miljoni euro väärtuses kohustusliku reservkapitali arvelt ja 45,09 miljoni euro väärtuses ülekursi arvelt.

Ettevõtte plaanib vähendada aktsia nimiväärtust 0,4 euro võrra 0,2 euroni ning aktsiakapitali 21,27 miljoni euro võrra 10,64 miljoni euroni.

Krediidiinfo andmetele on äsja loodud Domina Vacanze Holdingu juhatuse liikmeks senine AS-i Pro Kapital Eesti juhatuse liige Ervin Nurmela. Ettevõtte ainuomanik on Ervin Nurmelale kuuluv E.N.Co Holdings.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles