LHV Pank hakkab kasutama teiste pankade rahaautomaate

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki sularahaautomaat.
Swedbanki sularahaautomaat. Foto: Toomas Huik

LHV Pank on teiste kommertspankadega lepingud sõlminud, mille kohaselt hakkab esimene kasutama viimaste sularahaautomaate, kuna pangal endal neid ei ole.

LHV Pank teatas, et hakkab 25. augustist väljastama deebet- ja krediitkaarte. Kuna pangal endal sularahaautomaate ei ole, uurisime, kust panga kliendid raha välja võtma hakkavad.

«Saan kinnitada, et LHV pank on tõepoolest sõlminud ühiskasutuse lepingu, mis tähendab seda, et kõik LHV kliendid, kellel on oma panga kaart saavad seda kasutada Swedbanki sularahaautomaatides ja poodides makseterminalides,» ütles Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask. Sama kinnitasid ka SEB ka Sampo Pank.

Küsimusele, kas LHV hakkab võõra panga automaadist raha väljavõtmise eest ka teatud teenustasu küsima ei osanud Siilivask öelda. Teemat ei soovinud enne 25. augustit kommenteerida ka LHV ise.

Praegu küsib näiteks Swedbank võõra panga automaadist raha väljavõtmise eest euro ning 2,5 protsenti tehingusummast. SEB küsib sama asja eest 0,58 eurot ja 2,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles