Kruuda liidab Tere Vene piimatootjate liiduga

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda
Oliver Kruuda Foto: Toomas Huik

Tere piimatööstuse juhatuse esimehe Oliver Kruuda sõnul astub ettevõte Venemaa rahvusliku piimatootjate ühenduse Sojuzmoloko liikmeks.

«Tere jaoks on eksport olnud viimaste aastate selge prioriteet ja Venemaa turg selle prioriteedi keskpunkt. Tahame Sojuzmoloko liikmeks astudes olla Venemaa klientidele lähemal, õppida seda suurt turgu rohkem tundma ja vahetada kogemust, mis Eesti ja Venemaa partneritel viimastel aastakümnetel tekkinud,» sõnas Kruuda suhtekorraldusfirma saadetud pressiteates.

Sojuzmoloko juhatuse esimehe Andrei Danilenko sõnul on tarvis otsida uusi võimalusi vastastikku kasuliku koostöö arendamiseks, mis puudutab nii investeeringuid turundusse kui ka tootmisesse.
«Seoses tolliliidu loomise ning Venemaa plaaniga liituda WTO-ga hakkavad mängureeglid turul paratamatult muutuma. Seetõttu on meie jaoks oluline konstruktiivne dialoog Eesti kui Vene turu traditsioonilise piimatoodete tarnijaga,» sõnas Danilenko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles