Erkki Raasuke lahkub Swedbankist

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke.
Erkki Raasuke. Foto: Liis Treimann

Swedbanki senine riskijuht Göran Bronner asub tööle finantsjuhina ja senine Balti panganduse juht Håkan Berg riskijuhina. Kaks ja pool aastat grupi finantsjuhina töötanud Erkki Raasuke lahkub, plaanides pärast 17-aastast pingelist tööd pangas esmalt pikemalt puhata, teatas pank.

«Edaspidi keskendume veelgi enam efektiivsuse suurendamisele, korrastatud tööprotsessidele ja kvaliteedi tõstmisele. Göran Bronneri asumisel finantsjuhiks toetavad tema kogemused neis valdkondades muudatustega edasiminekut,» kommenteeris Swedbank grupi juht Michael Wolf.

Göran Bronner on Swedbanki grupi riskijuht alates 2009. aasta märtsist. Enne seda – aastatel 2000-2009 - oli ta investeerimisfondi Tanglin asutaja ja partner. Tema varasem töökogemus on seotud SEB pangaga, kus ta muu hulgas vastutas tegevuste eest Aasia turul.

Senisest Balti panganduse juhist Håkan Bergist saab Swedbanki grupi uus riskijuht ja seni Swedbanki grupi siseauditi eesotsas olnud Birgitte Bonnesen asub tööle Balti panganduse juhi ametikohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles