Arco Vara rajab Leningradi oblastisse elamurajooni

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Tampere.
Lembit Tampere. Foto: Raigo Pajula

Täna jõustus Arco Investeeringute sõlmitud koostööleping Leningradi oblastisse 63-hektarilisele maa-alale kompleksse elamurajooni rajamiseks.

Ulatuslik kinnisvaraprojekt kerkib Venemaal Sankt-Peterburgi vahetus läheduses, Sertolovo linna lääneosas, Tšjornaja Retška piirkonnas.

Koostöölepinguga on planeeritud 250-300 ühepereelamu ning 10 ridaelamut, kokku umbes 150 korteriga, ehitus. Elamurajooni rajatakse ka kaubanduskeskus üldpinnaga 3500 ruutmeetrit ning lasteaed. Projekti kestuseks on ette nähtud 48 kuud. Projekti rahastab Haddox Enterprises Ltd.

«Peterburi eramuarenduse nõudlus on jõudnud tasemele, kus kliendid soovivad enamat kui lihtsalt krunti – vajatakse nii terviklikult väljaarendatud infrastruktuuriga rajoone kui põhjamaisesse kliimasse sobivaid ökonoomse energialahendusega elamuid,» kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles