Facebooki kõrvale tekib eestlastel uute sõprade leidmise teenus - Facematch

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facematch aitab leida suhtluspartnereid inimeste seas, keda sa veel ei tunne, kuid kellega asud füüsiliselt lähestikku.
Facematch aitab leida suhtluspartnereid inimeste seas, keda sa veel ei tunne, kuid kellega asud füüsiliselt lähestikku. Foto: SCANPIX

Augustist on oodata uut Eesti start-upi Facemach.us, mis töötab Facebooki platvormil ning aitab leida uusi tuttavaid.

Facematch.us-i üks asutajatest Harri Hanson ütleb, et tegemist on asukohapõhise teenusega, mis keskendub peamiselt uute tutvuste loomisele, mitte olemasolevate hoidmisele, nagu paljud praegused populaarsed sotsiaalvõrgustikud, vahendab hea Eesti idee lookogu.

Plaan on luua Facebooki platvormile uus teenus, mille abil saab lihtsalt ja kiiresti leida suhtluspartnereid inimeste seas, keda sa veel ei tunne, kuid kellega asud füüsiliselt lähestikku.

«Idee Facematch.us´i loomiseks tekkis vaadates tutvumisteenuste hetkeolukorda, kus viimaste aastate jooksul on innovatsiooni vähe olnud,» räägib Hanson.

Hanson väidab, et teenus on oma olemuselt unikaalne ning eelkõige just sellega loodetakse turul olevatele tutvumisteenustele konkurentsi pakkuda ja neilt kasutajaid võita.

«Facematch.us on mõeldud suhtluskaaslaste leidmiseks, mis ei tähenda ainult meeste ja naiste vahelist romantikat, vaid ka võimalust kohtuda oma naabrite või seni tundmatute töökaaslastega, » ütleb Hanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles