Galerii: võltsitud Apple´i kauplused Hiinas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiina on tuntud oma võltsingute poolest, nüüd on tehtud üks samm edasi, nimelt on Yunnani provintsis võltsitud terve Apple´i kaupluste kett.

Esmapilgul paistavad Kunmingis Yunnani provitsis tegutsevad Apple´i kauplused ehtsad. Müüjad kannavad siniseid T-särke, millel on firma logo. Seintel ripuvad iPad2 reklaamid, kaupluse ukse kohal ripub õunalogo ja kiri «Apple Store», vahendab Yahoo.

Poode külastanud USA blogija kinnitusel paistsid isegi töötajad uskuvat, et töötavad ehtsas Apple´i kaupluses.

Kui kauplust aga veidi terasemalt silmitseda, siis on seinad värvitud lohakalt, trepp jätab soovida, lisaks ei pane Apple kunagi poe kohale kirja «Apple Store» vaid piirdub logoga.

Apple´il on Hiinas neli firmapoodi, kaks Pekingis ja kaks Šanghais. Apple ametliku edasimüüja kinnitusel ei ole klientide enamasti aimugi, et tegemist on võltspoega, kus müüjad ei oska teinekord arvutit kasutada või selgitada, mille jaoks nutitelefon täpselt kasulik on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles