Jalgrattur/kinnisvaraärimees Kirsipuu istub magusa krundi otsas

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu.
Jaan Kirsipuu. Foto: Kristi Mägi

Eestile spordimaailmas au ja kuulsust toonud jalgrattur Jaan Kirsipuu on tegus ka ärimaailmas. Sportlase firma arvel on neli kinnistut üle Eesti, sealhulgas väga magus krunt Kadriorus.

Kadriorus Vesivärava tänaval asuv maatükk on praegu tühi, kuidas arvestades, et tegemist on 100-protsendilise elamumaaga, annab sinna peale ehitada mitme korteriga elumaja ning need, rajooni hinnataset arvestades, tulusalt maha müüa.

Maatükk on Jaan Kirsipuule kuuluva ning tema isa Reinu juhitava osaühingu Matman nimel. Lisaks on ettevõttel kolm kinnisasja, millest kaks asuvad Tartus ning üks Otepääl.

Firma praegune rahavoog tulebki Tartus Küütri tänaval asuvast hotellist. Tegemist pole siiski eriti suurejoonelise ettevõtmisega - mullune käive ja kasum olid vastavalt 3,7 ja 0,17 miljonit krooni.

Uurides Kirsipuult ettevõtte käekäigu ning tulevikuplaanide kohta, muutub sportlane kidakeelseks. «Käimas pole praegu midagi,» sõnab ta.

Kirsipuu lisab, et masu tõttu ei ole kinnisvaraärist viimastel aastatel midagi oodata olnud.

Lisaks kuulub Kirsipuu ka spordipoe XB3 omanikeringi. Teiste seas on ettevõttes osanikuks ka Jaak Mae. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles