Deneesti: taksod ei saa kruiisikaile turvanõuete tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso
Takso Foto: Margus Ansu

Taksojuhid tahaksid võimalust kliente kruiisikaile laeva juurde viia, laevade teenindamisega tegeleva Deneesti kinnitusel takistavad taksojuhte ennekõike kruiisilaevade karmid turvanõuded.

Üks ülalmainitud turvareeglitest on näiteks see, et kõik firmad peavad iga kord, kui soovivad siseneda Tallinna Sadama territooriumile, esitama nimekirjad kõikide inimeste nimedest ning autode ja busside registreerimisnumbritest 24 tundi enne, kui need sõidukid ja inimesed kaile jõuavad. Turistid pääsevad sadama turvaalale pardakaardiga.

«Tallinna Sadam on tõesti oluline turismivärav, mis peab olema turvaline ja kõrgel tasemel teenindusega nii kruiisilaevadele kui ka nende reisijatele,» nentis Deneesti tegevjuht Astrid Valge.

«Ma olen veendunud, et meie kommentaariga ühinevad ka teised Tallinna Sadama territooriumil tegutsevad operaatorid.» lisas Valge.

Taksojuhtide liidu kinnitusel piirab selline kord aga tarbija õigust valida enda teenindamiseks talle sobilik takso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles