Loe , millised on ärimeeste jaanipäevaplaanid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaaniõhtu
Jaaniõhtu Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Rate.ee looja Andrei Korobeinik veedab jaanipäeva Pärnus. «Teeme naabritega väikese peo. Olen püüdnud igal aastal seal olla. Kui ilm ei ole ilus, on hea koju minna.»

Uus Maa kinnisvara tegevjuht Mika Sucksdorff veedab jaaniõhtu lauamänge mängides. «Plaanid on sellised, et kohtume sõpradega suvilas ja veedame mõnusa jaaniõhtu, maitseme head ja paremat ja mängime lauamänge,» sõnas ta ja lisas, et sama moodi möödus ka eelmine jaanipäev.

«Kuulun nende hulka, kellele ei ole mingit traditsiooni. Tavaliselt sõbrad kutsuvad ja siis siis lähen.  Kui sõbrad on liiga kaugel, siis ei lähe ka,» kommenteeris oma jaaniplaane ärimees Rein Kilk.

Estonian Airi endine juht Andrus Aljas läheb sellel aastal jaanipäeval Hiiumaale. «Ei ole kindlaid traditsioone. Iga kord tuleb vaadata seda, mis on toimumas ja kuhu oleks huvi minna. See aasta on plaan minna väiksema seltskonnaga Hiiumaale.»

Mainori kõrgkooli õppejõud Andres Arrak läheb vanemate juurde. «Mul on maakodu ja pean jaanipäeva seal. See on 30 km Tartust, veedan kõik jaaniõhtud maal koos ema ja isaga. Maja juures on kaks tiiki ja teeme kindlasti sauna ka.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles