Savisaare firmal 4,6 miljonit jaotamata kasumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Foto: Silja Kaigu.

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare firmal Fixor Holding oli möödunud aasta seisuga 4,6 miljonit krooni jaotamata kasumit. Dividende võttis Savisaar mullu 400 000 krooni.

Ettevõtte majandusaasta aruandest selgub veel, et Savisaar ostis 2010. aastal välja teise poole 2007. aastal soetatud Salusaarest 970 445 krooniga . Mäletatavasti jagas Tallinna linnapea saart esialgu Väino Suure firmaga Euromarine, kuid möödunud aasta teisel juunil sõlmitud asjaõiguslepingu alusel sai Fixor Holdingust saare ainuomanik.

Ettevõte ise jäi möödunud aastal 758 010 krooniga kahjumisse. Käive oli veidi üle 250 000 krooni.

Käive tuli kolmest tegevusalast: juriidilisest ja majandusalasest konsultatsioonist (100 000 krooni), ruumide kasutamisest (120 000) ning programmeerimistöödest (34 600).

«Lähitulevikus on Fixor Holdingul plaanis jätkata Keila-Joa restuareerimisega ning ehk õnnestub üht-teist ka Salusaarel ära teha. Jälgime huviga turul toimuvat ning sobivate asjaolude kokkulangemisel oleme valmis investeerima ka uutesse projektidesse,» kirjutas firma juht Erki Savisaar aruandes.

Erki Savisaare palgakulu majandusaastal oli 301 356 krooni, muid soodustusi ei ole juhatajale osutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles