Viru Keemia Grupp säästab siseürituste ärajätmisega 2 miljonit

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keemia Grupp jätab tänavu ära traditsioonilised jõulu- ja uusaastaüritused.
Viru Keemia Grupp jätab tänavu ära traditsioonilised jõulu- ja uusaastaüritused. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Viru Keemia Grupp jätab ära traditsioonilised jõulu- ja uusaastaüritused ning muudab ka järgmise aasta siseürituste kava, kavatsedes sellega kokku hoida üle kahe miljoni krooni.

Järgmisel aastal on ära muudetud kõik siseüritused: suve- ja talvepäevad, keemikute päev ja veteranide päev, kirjutab Põhjarannik.

Viru Keemia Grupi juhtkond põhjendab niisugust ebapopulaarset sammu sellega, et kontserni ettevõtted on sattunud keerulisse majandusolukorda, mille on tekitanud ühelt poolt tooraine kallinemine ja teisalt maailmaturuhindade langus.

«Töötajate koondamist käsitleme viimase võimalusena. Esimeseks sammuks kulude kokkuhoius sai kõiksugu halduskulude ja pidulike ürituste korraldamise kulutuste vähendamine. Kuid lapsi see ei puuduta - esimese klassi õpilaste päeva ja kontserni töötajate laste jõulupidu korraldatakse endiselt,» ütles Viru Keemia Grupi avalike suhete osakonna juhataja Julia Aleksandrova.

Jõulu- ja uusaastapidustuste pealt hoitakse kokku ka Eesti Põlevkivis, kus erinevalt varasematest aastatest toimub seekord vaid üks ühine üritus - «Uue aasta avamine».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles