Vaata, mis toiduained lähitulevikus odavnevad!

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juustusaiad.
Juustusaiad. Foto: Meelis Tomson

Kõige rohkem odavnevad toiduainetest sel kümnendil või ja suhkur, prognoosivad OECD ja ÜRO.

OECD ning ÜRO Toidu ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) täna avaldatud aruandes on toodud toiduainete hinnaprognoosid aastani 2020. Ajavahemikul 2011-2020 odavnevad muuhulgas järgmised toiduained:

  • Või: -18%
  • Valge suhkur: -17%
  • Nisu: -14%
  • Riis: -9%
  • Juust: -5%
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles