Innovatsioon võib peituda arusaadavates arvetes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arved
Arved Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Ekspertide sõnutsi ei ole innovaatilised mitte ainult maailma muutvad leiutised vaid sinna hulka võib lugeda ka vastutulelikuma klinditeeninduse või kiirema tarneahela.

«Suurem osa inimesi peab innovatsiooni tehniliseks küsimuseks, kuidas me saaksime sama raha eest rohkem tooteid teha. Innovatsioon on aga palju enamat,» kommenteeris sotsiaalset ettevõtlus edendava Red Ochre´i kaasasutaja Robert Foster.

«Iga väike asi võib olla oluline. Näiteks see, kui firma võtab alati telefoni vastu, või kui kirjutatakse arveid, millest inimesed aru saavad. On igasugu olulisi pisiasju, mis võivad ettevõttele edu tagada,» kommenteeris Henley Business Schooli lektor Jeff Callander.

Fosteri sõnul ei ole uudsete lahendusega lagedale tulekuks vaja keerulist varustust vaid piisab inimestest, kes viitsivad asjade üle järele mõelda ja lahendusi näha. Ima uudsete ideedeta on Callanderi sõnul aga võimatu müüa isegi palkmaju.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles