Maxima avab Kohtla-Järvel supermarketi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillikuine pilt Maxima poest Tallinnas
Aprillikuine pilt Maxima poest Tallinnas Foto: Laura Oks

Kauplustekett avab Kohtla-Järvel 17. juunil oma seitsmenda supermarketi Eestis. Vironia kaubanduskeskuses avatav kauplus annab tööd 72 inimesele ja korraga on müügil üle 16 000 erineva toote. 

Maxima kauplustel on vastavalt suurusele spetsiaalmärgistused. Uus suur hüpermarket on XX-märgistusega, mis tähendab, et seal on ruumikasutus pisut teistsugune kui väiksemates poodides.

Uue poe juhataja  Tiina Seljugina sõnul peaksid kaubad olema tänu sellele kergemini leitavad.

Maxima Eesti OÜ  tegevdirektori Vaidotas Pacesa täiendab, et Kohtla-Järvel on siiani tegutsenud  Maxima X lähikauplused jäänud klientidele kitsaks. Kõnealune market on Maxima keti 57. kauplus Eestis.

Pacesa sõnul on viimase poole aastaga  tarbimisaktiivsus selgelt kasvanud.

«Ostjad on hakanud eelistama suurema kaubavalikuga supermarketeid ja see lubab tänavu sügisel Maximal lisaks Kohtla-Järvele avada  kaks suurema formaadiga kauplust Tallinnas ja supermarketi Jõhvis. Tänavu on plaanis avada kokku kümmekond kauplust ja luua 700 uut töökohta,» rääkis Pacesa. «Juba suvel on plaanis avada kauplused Rakveres, Märjamaal, Elvas ja Räpinas.»

Balti riikide suurimal kaupluseketil Maxima  on 437 kaubanduskeskust Maxima X, Maxima XX ja Maxima XXX, T-Market ning Ermitažas. Neist 215 asub Leedus, 131 Lätis, 56 Eestis and 35 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 24 500 töötaja.

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles