Krimelte juht Jaan Puusaag sai aasta ettevõtjaks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Puusaag pidulikul autasustamistseremoonial koos õhtujuhi Marko Reikopiga.
Jaan Puusaag pidulikul autasustamistseremoonial koos õhtujuhi Marko Reikopiga. Foto: Powerhouse.

Esmakordselt Eestis korraldatud Ernst & Young konkursi Entrepreneur of the Year (EOY) 2008 tiitli sai Krimelte juhatuse esimeees Jaan Puusaag.


«Nii tugevate finalistide seast väljavalituks saada on suur au ning tunnustus aastatepikkuse töö eest,» lausus Krimelte juhatuse esimees Jaan Puusaag.

Ta rääkis, et Krimelte sai alguse väiksest vahendusfirmast, millest on tänaseks välja kasvanud 13 ettevõttest koosnev ettevõtete grupp, kus töötab ligi 300 inimest. Krimeltel on tootmisettevõtted lisaks Eestile ka Taanis, Leedus ja Venemaal ning müügiettevõtted erinevates riikides.

Ernst & Young Baltic ASi vastutava partneri Hanno Lindpere sõnul võib Eestis esmakordselt toimunud EOY konkurssi pidada õnnestunuks. «Huvi konkursi vastu oli suur ning võistlus kujunes väga tasavägiseks. Intervjuude põhjal finaali pääsenud viis finalisti olid kõik oma valdkonna tipud ning omamoodi isiksused, mistõttu oli žüriil väga raske otsust langetada.»

Ta avaldas lootust, et ka Eestis muutub see iga-aastane konkurss üheks ettevõtlusaasta tippsündmuseks nagu see on mujal maailmas. «Konkurss annab panuse Eesti ettevõtluse ning ekspordi arengusse ning seeläbi toetab Eesti majanduse kasvu,» märkis Lindpere.

Eesti konkursi võitja pääseb koos kaaslasega reisile Monte Carlosse, kus toimub rahvusvaheline World Entrepreneur of the Year lõppvoor. Ühtlasi saab võitja World Entrepreneur of the Year Academy eluaegse liikmelisuse, mis annab võimaluse luua suhteid maailma parimate ettevõtjatega.

Entrepreneur of the Year on 1986. aastal USAst alguse saanud pikaajaliste traditsioonidega rahvusvaheline konkurss ettevõtjatele, mis tänavu toimus juba 23. korda. Konkurssi on korraldatud enam kui 50 riigis ja 135 linnas.

EOY 2008 tiitlile kandideerisid lisaks Puusaagile veel Valeri Iltšenko (Envirolyte Industries International), Jelena Masli (RGR Airon), Andrus Loog (Taastava kirurgia kliinik) ja Taavi Kotka (Webmedia AS).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles