Video: tennisist Andy Murray humoorikas «Like-klipis»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: SCANPIX

Ülejärgmisel nädalal algab aasta üks olulisem tenniseturniir Wimbledonis Inglismaal. Praegu maailma tennisistide reitingus 4. kohal kohalik mängija Andy Murray astub üles reketitootja Head just algavale turniirile pühendatud kampaanias.

Kampaania teleklipi eesmärk on julgustada Murray fänne temaga Facebookis suhtlema, samuti illustreerib klipp suurepäraselt kogu «like-asjandust», kui lubate nii väljenduda.

Kui Facebooki kasutajad kiidavad Murray kontot meeldimisnupu vajutamsega, saavad nad juurdepääsu eksklusiivsele sisule, osaleda auhinnamängudes ja tellida endale turniiriga seoses olevaid Murray Twitteri säutse.

Samuti saab Murrayle saata oma sõnumeid, millest parimad kantakse Murray reketikotile, kui ta Wimbledonis mängule läheb, kirjutab Brandrepublic.

Murray sõnul oli klipi filmimine lahe, samuti on tal Wimbledonis mängides alati suur publiku kannuatsamise ja poolehoiu üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles