Eminem kaebas Audi kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eminem
Eminem Foto: SCANPIX

Muusik Eminemi muusika mõjub automüügile nagu pärm saiataignale. Chrysler tegi veebruaris Eminemiga peaosas ja tema lauluga «Lose Yourself» taustal telekampaania, mis tõstis läbimüüki 154 protsenti.

Nüüd on Audi proovinud sama muusikapala, mis pärineb kultusfilmist «8 miili», kasutada oma promovideos, kuid seda Eminemiga kooskõlastamata. Videot näidati ülemöödunud nädalal Berliinis autoajakirjanikele, kirjutab Ylex.fi.

Eminem (38) läks seepeale muidugi püha viha täis ja kaebas Audi Hamburgi kohtusse.

Audi vabandab end nüüd sellega, et video, mida näeb allpool, oli mõeldud kitsale ringile asjatundjatele esitlemiseks ja pole tavamõistes reklaamklipp. Pealegi pole seda näidatud Ameerikas.

Eminemi esindaja märkis Yahoo Newsile, et Audi on kasutanud muusikapala nii oma toote müügiks, kui on ka ilmselt klipi loomisel saanud inspiratsiooni Chrysleri veebruarikuise kampaania elementidest.

Vaata allpool kõnealuseid klippe. Esmalt Audi ja siis Chrysler (mis oli muide Super Bowli reklaamidevalikus üks hinnatumaid - T.L.)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles