Eestis toodetud ainulaadsed elektrirollerid lähevad Euroopat vallutama

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.tehnopol.ee

Tallinna Teaduspark Tehnopol sai kätte esimese Eestis loodud ja toodetud EXO elektrirolleri, millel on tänu selgele eristuvusele ja tehnilistele omadustele suur potentsiaal maailmas läbi lüüa.

Esimene EXO mudel kannab nime Neutrino MAX ning see on sobilik linnaliikluseks sõitmiseks. Rolleri maksimaalne kiirus on 45 km/h ja ühe laadimiskorraga on võimalik läbida 50-60 kilomeetrit.

EXO elektrirollerid on arendatud ja disainitud otsast lõpuni Eestis. Nende eripära seisneb kompaktses ekso-keres ja unikaalses tarkvaralahenduses, mis võimaldab akusid võimalikult efektiivselt kasutada.

«Olla esimene klient on olla alati põnev,» tõdes Tehnopoli juhatuse liige Pirko Konsa. «Saame esimese kasutajana kaasa lüüa rolleri edasises arendamises ja anda hädavajalikku tagasisidet. Kaasame siia ka teised Tehnopolis tegutsevad ettevõtted,» lisas ta.

EXO peamised sihtturud on Skandinaaviamaad, Holland, Hispaania ja Saksamaa. Rolleri hind lõpptarbijale on umbes 2500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles