Ookeanitagune energiajoogi bränd sisenes Eesti turule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monster Energy energiajook
Monster Energy energiajook Foto: Coca-Cola

Monster Energy on number üks energiajoogi bränd USA-s, mis laieneb kiirelt üle maailma. Eestis ja teistes balti riikides toob joogi turule Coca-Cola Hellenic.

Coca-Cola HBC on sõlminud Baltikumis lepingu Monster Energy LDTga, millega on saanud energiajoogi kaubamärgi eksklusiivseks turustajaks Eestis, Lätis ja Leedus.

Monster Energy LTD hakkab toetama Monster energiajoogi müügi- ja turustustegevust läbi aktiivse turundusprogrammi Eestis, Lätis ja Leedus.

Teine energiajook – Burn – mida Coca-Cola HBC Baltikumis turustab, on number kaks bränd energijajoogi kategoorias kogu Baltikumis.

«Seoses Burni edasise kasvu ja Monsteri lansseerimisega loodame, et Coca-Cola HBC saavutab juba lähitulevikus selge liidripositsiooni energiajoogi kategoorias,» ütles Coca-Cola HBC Baltikumi müügijuht Jaak Mikkel.

Energiajook Monster Energy lansseeris esimest korda 2002. aastal USA ettevõte Hansen Natural. Monster on tunnustatud oma toetustegevuse eest spordiüritustel ja on tuntud bränd juba 44 riigis üle maailma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles