POSTIMEHE INTERVJUU: Omniva juhi sõnul on ettevõttel käsil ajaloo suurim investeerimisaasta

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Joona Saluveeri lahkumist mai lõpus usaldas Eesti Posti nõukogu Omniva juhtimise vähemalt kuni sügisese konkursini Ansi Arumeele kätte.
Pärast Joona Saluveeri lahkumist mai lõpus usaldas Eesti Posti nõukogu Omniva juhtimise vähemalt kuni sügisese konkursini Ansi Arumeele kätte. Foto: Tairo Lutter

Juunikuust Omniva juhtimise esialgu kuni sügiseni üle võtnud Ansi Arumeel asus riikliku postifirma tüüri juurde märgilisel aastal – Eesti Postil täitub sarnaselt Eesti riigiga 100. tegevusaasta. Lisaks jõuavad selle aasta jooksul lõpule ettevõtte ajaloo suurimad investeeringud.

Eesti Posti nõukogu teatas aprilli lõpus, et aasta ametis olnud juht Joona Saluveer lahkub, ning Omniva juhtimine anti vähemalt kuni sügiseni teie kätte. Vähe on räägitud, mis on ettevõttes viimase aastaga toimunud. Mida on tehtud pärast Aavo Kärmase lahkumist?

On toimunud loomulik areng. Võib-olla see on olnud vähenähtav – logistikakeskus ei ole veel valmis saanud, pakiautomaadid tulevad kohe tänavale –, aga oleme tegelikult tegemas ka oma sajandi suurimat investeerimisaastat. Need investeeringud saavad nüüd küpseks käesoleva aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles