EMT kliente üllatasid tagantjärele saadetud roaming-sõnumid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Analoogse sõnumi sai täna nii mõnigi EMT klient, kes juba nädalaid tagasi reisilt tagasi tulnud.
Analoogse sõnumi sai täna nii mõnigi EMT klient, kes juba nädalaid tagasi reisilt tagasi tulnud. Foto: Marina Puškar

EMT saatis välismaal käinud klientidele täna aegunud tervitussõnumid, mis jäid serverivahetuse tõttu õigel ajal hoopis puhvrisse ootele.




«EMT saadab oktoobris välismaal reisinuile täna tagantjärgi korraga tervitussõnumeid à la «Tere tulemast Saksamaale». Iga sõnumit saadetakse 2 korda. Ilmselt mingi serveri viga,» kirjutas lugeja Postimees.ee'le.

Hiljem selgus, et samasuguseid sõnumeid on saanudki teisedki hiljuti välisreisil käinud EMT kliendid.

«Roaming-teenuse aegunud SMSid saadeti tagantjärele klientidele, kes olid alates 9. oktoobrist välismaal käinud,» kinnitas ka EMT avalike suhete juht Kaja Pino.

Põhjuseks oli tema sõnul serverivahetus, mille käigus jäid välismaale saabunud klientideni jõudma pidanud sõnumid puhvrisse ootele.

«Kui täna probleem lahendati, vabanesid sõnumid puhvrist ning sõnumikeskus jõudis neist kahjuks osa kohe ka klientidele edasi saata,» rääkis Pino.

Praeguseks on aegunud sõnumite saatmine tema sõnul peatatud.

«Saadame klientidele, kes aegunud sõnumi said, ka selgitus- ja vabandusteate,» lisas Pino. Kui paljusid kliente õnnestus firmal täna aegunud sõnumitega üllatada, ei osanud Pino veel täpselt öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles