Digimeedia agentuurist Nitro Fx sai Zeeland Idea Baltics

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lassi Nummi
Lassi Nummi Foto: Zeeland Baltic Idea

Kolmes Balti riigis 15 kommunikatsiooniettevõtet ühendavasse Big Idea Groupi kuuluv digitaalmeediaagentuur Nitro Fx on nüüdsest osa Soome ühest suuremast turundusgrupist Zeeland.
 

Zeelandi kohapealse tütarfirma Zeeland Idea Baltics juhi Lassi Nummi (pildil) sõnul annab kuulumine Zeelandi gruppi võimaluse kaasata ja vahetada oskusteavet ning kogemusi, samuti teha online-turunduse vallas koostööd Soome selle ala tippspetsialistidega.

«Meie unikaalsest oskusteabest võidavad eelkõige need ettevõtted, kelle huvid ja eesmärgid on seotud paralleelselt kodu- ja välisturgudega Soomes, Eestis ja Baltikumis tervikuna,» ütles Nummi. Tema sõnul on Zeeland Ideal väärtuslikud kogemused Soome ettevõtetele digitaalse meedia teenuste pakkumiseks Eestis, Lätis ja Leedus ning ka vastupidi.

Zeeland Idea Baltics on digitaalturunduse agentuur, mille põhitegevusalad on seotud digitaalmeedia loovlahenduste väljatöötamise ja elluviimisega ning sotsiaalmeedia kampaaniate korraldamisega.

Zeeland Idea Baltics Tallinna kontoris töötab 12 inimest, viiest erinevast rahvusest. Ettevõtte suuremate klientide hulka kuuluvad Baltikumis ja Eestis L’Oréal, BMW, Starman ning Bigbank.

Nitro Fx-i kohta lgu mainitud, et see ettevõte asutati 2008. aastal.

Zeeland Oy on Soome suuruselt viies turunduskommunikatsiooni kontsern, kus töötab 120 inimest. Kontserni kuuluvad loovagentuurid Helsingis, Turus ja Tallinnas ning suhtekorraldusele, IT-lahenduste pakkumisele, kliendilehtede loomisele, brändingule ja disainile keskendunud üksused, samuti Vene turule orienteeritud turunduskommunikatsiooni teenuseid pakkuv ettevõte.

Kontserni emafirma Zeeland Oy aktsia (ZEE1V) on noteeritud NASDAQ OMX Helsinki First North alternatiivturul.

Big Idea Group on kolmes Balti riigis turunduskommunikatsiooni alast täisteenust pakkuv kontsern. Grupi ettevõtete käive kolmes Balti riigis ületas mullu 16 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles