Armin Karu läks Moldova ärivõimalustega tutvuma

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda koostöös välisministeeriumi, EASi ja kohapealsete koostööpartneritega korraldavad 23.-26. maini ärivisiidi Moldovasse. Teiste seas osaleb visiidil ka Olympic EG juht Armin Karu.

Ärivisiidi eesmärk on arendada kahepoolset koostööd ja leida uusi ärivõimalusi Moldovas. Ettevõtjate üheksaliikmelisel delegatsioonil on kavas kohtuda Eesti suursaadikuga Ukrainas ja Moldovas Jaan Heina, saatkonna asejuhi Mati Murdi ja Eesti aukonsuliga Moldovas Igor Goncearoviga.

Täna 24. mail toimub Moldova Kaubanduskojas Chisinaus äriseminar, mille avavad Moldova Kaubanduskoja president Gheorghe Cucu ja Eesti suursaadik Jaan Hein. Pärast äriseminari on ettevõtetel plaanis individuaalsed kontaktkohtumised.

Kolmapäeval, 25. mail külastavad ettevõtjad organisatsiooni Moldovan Investment and Export Promotion Organization ning Moldova Messikeskuses toimuvat foorumit XI Forum of Small and medium Enterprises. Kolme päeva jooksul käiakse ka erinevates Moldova ettevõtetes.

Äridelegatsiooni kuuluvad:

Villem Alango (Datel AS), Anu Viks (Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon), Lillerin Liflyndski ja Erki Liflyndski (Estinvait OÜ), Malle Pottsepp (Estravel AS), Karl Kivi (FEMW OÜ), Jüri Pärtna ja Harald Lindeberg (Geo S.T. OÜ), Armin Karu (Olympic Entertainment Group AS), Lembit Sammel (Reaalsüsteemid AS), Kristy Tättar (Eesti Kaubandus-Tööstuskoda).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles