Neste näpuviga langetas kütuse hinda euro võrra (4)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnad Neste tanklas täna kella 11.
Hinnad Neste tanklas täna kella 11. Foto: Erakogu

Autojuhid, kes täna Neste tanklatesse tankima läksid, pidid imestusest suured silmad tegema, kuna kütuse liitrihind oli tervelt euro võrra tavalisest odavam. 

Nii maksis täna kella 11 ajal bensiin 95 Neste tanklates 0,296 eurot, bensiin 98 0,346 eurot ja diisel 0,226 eurot. Tegelik turuhind, millega kütusemüüjad sel nädalal kauplesid, on euro võrra kallim. 

Neste turundus- ja kommunikatsioonijuht Risto Sülluste tunnistas, et tõepoolest, täna ennelõunal võis märgata nende jaamades tavapäratut kütusehinda. «Põhjuseks oli Neste poolne inimlik eksitus,» selgitas ta. «Eksimine on inimlik ja sarnaseid juhtumeid on Eesti kütusemüüjatel ennegi ette tulnud.» 

Sülluste sõnul said kliendid meeldiva kingitusena umbes 20-30 minuti jooksul tankida väga soodsa hinnaga. Kella 11.25 seisuga sai viga kõrvaldatud. «Üheltki kliendilt Neste tagantärgi täiendavat tasu nõudma ei hakka. Neste Eesti vabandab kõikide klientide ees, kellele tavapäratu juhtum segadust tekitas,» lisas mees. 

Küsimusele, kui palju inimesed ülisoodsat kütust ostsid või kui palju firma ise mööda pükse sai, Sülluste ei vastanud. Probleeme oli Neste tanklatega üle terve Eesti. 

Õnnelik lugeja saatis pildi, kuidas ta sai täna Neste tanklast 16,66 euro eest tervelt 56 liitrit kütust. Kuna viimati kütus nii odav oli?

Hind Neste Peetri tanklas.
Hind Neste Peetri tanklas. Foto: Erakogu
Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles