VIDEOINTERVJUU Elutööpreemia saanud Enn Kunila: sellist lesivat puhkust minul tegelikult ei ole (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul Ernst & Youngi Eesti Aasta Ettevõtja galal elutööpreemia saanud ettevõtja ja kunstimetseeni Enn Kunila sõnul läheb tema elu edasi nii nagu oli eile või täna. Ainus vahe on selles, et ehk isegi veelgi hoogsamas tempos.

«Sest nii palju on vaja teha! On vaja ettevõtluses teha, on vaja Eesti kunsti tutvustada maksimaalselt nii Eestis kui maailmas,» põhjendas elutööpreemia laureaat, miks elu pärast mitme tunnustuse saamist veelgi suurema hoo sisse võtab. «Sellist lesivat puhkust - välja arvatud vahel rannaliival - minul tegelikult ei ole,» tunnistas ta.

Ühtlasi kiitis Kunila žürii otsust anda aasta ettevõtja tiitel Taxify asutajatele Markus ja Martin Villigile. «See on uus põlvkond - kes on ettevõtlusse [peale] tulemas -, ja nad on teinud seda hästi ja hiilgavalt ja innovaatiliselt. On ikka uhke, et see on alguse saanud Eestist ja Saaremaa meestest,» kiitis Hiiumaalt pärit Kunila.

Vaata videost lähemalt, mis on Enn Kunila jaoks puhkus ning kellele tema auhinnagalal kõige enam pöialt hoidis!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles