VIDEOINTERVJUU Aasta ettevõtjateks pärjatud vennad Villigid: juhtide nurinast hoolimata oli meil veebruar rekordkuu (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi neljapäeva õhtul Kultuurikatlas Ernst & Youngi Eesti Aasta Ettevõtja tiitli saanud Taxify on tegutsenud napilt üle nelja aasta, oleks ettevõtte asutajad ise, vennad Markus ja Martin Villig auhinna andud märksa pikema kogemusega ettevõttele.

«Me oleme alles neli ja pool aastat tegutsenud, niivõrd noore ettevõtte kohta on see suur tunnustust,» sõnas Markus Villig (24) pärast neljapäevaõhtust Ernst & Youngi ettevõtlusgalat, kus neid valiti Eesti aasta ettevõtjateks.

«Ma olin väga-väga üllatunud nähes nii tugevaid konkurente, kellest ma ei olnud palju kuulnud. Nad tegutsevad oma nišis, aga samas on väga pika ajalooga ja väga kiire kasvuga samamoodi. Tegelikult on Eestis väga ägedaid ettevõtjaid, kellest me lihtsalt ei tea,» lisas vanem vend Martin Villig (39).

Just Taxify viimaste aastate kasvukiirus on see, mis vendade endi hinnangul neile aasta ettevõtja tiitli tõi. «Ja võib-olla ka meie selle aasta kasvuprognoos. Me plaanime ikkagi see ja järgmine aasta veel väga-väga kiiresti kasvada,» selgitas Martin Villig.

Kui eelmisel aastal kasvas ettevõte oma mahtudelt kümme korda, siis selleks aastaks loodavad nad kolme- kuni viiekordset kasvu.

Vaata videost lähemalt, milline ettevõte viiest finalistist Villigitele endile kõige sümpaatsem oli ning mida arvavad nad vaidlustest, mis neil veel hiljuti Eesti juhtidega üleval oli!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles