Merko sai Vilniuse vanalinnas magusa lepingu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko Ehituse ehitusplats
Merko Ehituse ehitusplats Foto: Mihkel Maripuu

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv UAB Merko Satyba ehitab Vilniuse vanalinna kolmekorruselise kortermaja, mis valmib järgmise aasta lõpuks.

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv UAB Merko Statyba on käivitanud Vilniuse vanalinnas asuva Basteja Life korteriarendusprojekti. Kolmekorruseline kortermaja aadressil Strazdelio tänav 5 valmib 2019. aasta lõpuks, teatas Merko börsile.

Kolmekorruselisse katusekorrusega kortermajja tuleb 75 korterit ja 87 maa-alust parkimiskohta, kaks sisehoovi ning vanalinna stiilis sillutisega sisetänav. A-energiaklassiga hoone korteritel on soojustagastusega sundventilatsioon ja vesipõrandaküte. Korterid on väga helikindlad nii sise- kui välismüra suhtes.

Kortermaja arhitekt on Palekas Architects Studio, mida juhib Rolandas Palekas. Korterite suurused jäävad vahemikku 32 kuni 133 ruutmeetrit ning ruutmeetri hinnad on vahemikus 2500 kuni 4500 eurot. 

Merko haldab arenduse kõiki etappe – nii kavandamist, projekteerimist ehitamist kui ka müüki ja garantiiaegset teenindust. 

AS Merko Ehitus kontserni kuuluvad Eesti ehitusettevõte AS Merko Ehitus Eesti, Läti turule keskendunud SIA Merks, Leedu turul tegutsev UAB Merko Statyba ja kontserni kinnisvaraarenduse äriüksus koos kinnisvara omavate äriühingutega.

Merko Ehituse 2017. aasta käive kasvas 26 protsenti 317,6 miljoni euroni ning ehituskontserni puhaskasum kasvas tunamulluselt 6,1 miljonilt eurolt 14,7 miljoni euroni. 2017. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 755 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles