Swedbank panustab kasutatud autodele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasutatud autode müügiplats
Kasutatud autode müügiplats Foto: Urmas Luik

Swedbank toob turule uue järelmaksu, mis võimaldab sõlmida kasutatud auto lepingu sõiduki ametliku esindaja juures või otse müügiplatsil. Liisingu intress on aga tavalisest soolasem, kuni 19 protsenti.

Swedbanki eraisikute finantseerimise divisjoni juhi Andres Tuki sõnul on liisinguturul märgata juba mõnda aega elavnemist. «Jaapanis toimunud katastroof tõi kaasa autoosade tarnete languse, mis omakorda võib meie hinnangul tähendada seda, et enam ei tehta nii palju allahindlusi uutele autodele. Seetõttu võib oodata nõudluse kasvu ka kasutatud autode osas,» lisas Tukk.

Swedbanki järelmaksu saamise tingimuseks on regulaarne sissetulek, varasem korrektne makseajalugu ning soetatava auto väärtus alla 6400 euro. Liisingu intress jääb vahemikku 14-19 protsenti ning lepingu sõlmimisel läheb auto omandiõigus kliendile, mitte pangale nagu tavaliisingu puhul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles