LHV oma pangakaartidelt hooldustasu võtma ei hakka

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV pensionisammaste reklaam.
LHV pensionisammaste reklaam. Foto: Peeter Langovits.

Eesti kapitalil põhinev LHV Pank kavatseb veel enne juulit välja tulla oma deebet- ja krediitkaartidega, millelt pank hooldustasusid võtma ei hakka.


Panga turundus- ja meediasuhete juht Andres Kask tunnistas, et kuigi algselt oli kavas pangakaartidega turule tulla aprillis, on erinevad tehnilised seadistused arvatust kauem aega võtnud.

Täpset kuupäeva ei soovinud Kask praegugi pakkuda, kuid hindas, et LHV Panga pangakaardid jõuavad klientideni enne juulit.

Kask lisas, et pangakaartidelt ei hakka LHV hooldustasusid võtma, kuna ettevõte peab nii internetipanka kui pangakaarte elementaarseteks töövahenditeks, mitte eraldi tuluteenimise allikaks.

Nii on ka näiteks LHV Panga internetimaksed eurotsooni piires tasuta.

LHV Pangal on hetkel ca 17 000 pangaklienti ning kuus lisandub pangale umbes 500 uut klienti.

Olemasolevaid pensionikliente on LHV-l hetkel 53 000, samas on enam kui 10 000 uut pensioniklienti n-ö ootel – nende poolt on esitatud avaldus LHV pensionifondidega liitumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles