Estonian Airi juht lahkub ametist

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Aljas.
Andrus Aljas. Foto: Estonian Air

Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas on otsustanud 1. juunil ametist lahkuda.


Estonian Airi nõukogu esimehe Joakim Heleniuse kinnitusel on valik võimalike kandidaatide vahel tehtud. Uue juhatuse esimehe nimi öeldakse välja 1. juunil, kui ta astub ametisse, teatas Estonian Air.

«Andrus Aljas sai keerulistel aegadel Estonian Airi presidendi ja juhatuse esimehe ametikohal hästi hakkama, tehes kõik, et ettevõte jääks ellu majanduskriisi ja pikaleveninud omanikevahetuse ajal,» ütles Helenius. «Majanduskriisi ja rasked ajad üle elanud Estonian Air on heas vormis ning valmis ära kasutama kõiki võimalusi, mille kriis on avanud.»

«Raskuste kiuste on Estonian Air ellu jäänud ning saavutanud peamised omanike poolt püstitatud eesmärgid. Nüüd, kui ettevõte seisab uue etapi alguses, tunnen, et mul on õige aeg edasi liikuda,» lausus Aljas. «Estonian Airis on palju pühendunud inimesi, kellega koos töötamist ma tõeliselt naudin. Ma tänan neid siiralt ja soovin kõike parimat tulevikuks.»

Aljas ühines Estonian Airiga 7. juunil 2006 juhatuse liikme ja finantsala asepresidendina. 22. augustil 2007 sai ta presidendi kohusetäitjaks. Estonian Airi nõukogu nimetas Aljase juhatuse esimeheks ja presidendiks 29. aprillil 2008. Enne Estonian Airiga liitumist töötas Aljas finantsdirektori ja juhatuse liikmena AS-is Viisnurk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles