Neivelt: loodan et saan Merkot aidata

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Neivelt
Indrek Neivelt Foto: Liis Treimann

Ettevõtja Indrek Neivelt, kes asub tõenäoliselt ehitusfirma Merko nõukogu liikmeks, ütles, et loodab oma nõuga ettevõtet aidata.

«Eestis võib ühe-kahe käe sõrmedel üles lugeda ettevõtted, kellel on tõeline rahvusvahelise töö kogemus,» ütles Neivelt Postimees.ee'le



Indrek Neivelti sõnul on ta Merkoga koostööd teinud juba viisteist aastat ning jälginud ettevõtte laienemist Läti ja Leedu turule.



«Tean enda elust, mida tähendab ühele organisatsioonile kogemus töötada edukalt ka naaberturgudel. Uutel turgudel läheb alati mitu aastat selleks, et jalg korralikult maha saada,» lisas Neivelt Merko saadetud pressiteates.



«See on väärtus, mida ei ole võimalik panna rahasse ega näidata bilansis, kuid ülepiirilised ettevõtted on ka keerulistel aegadel vähem haavatavad. Usun, et Merko Ehitus suudab lähiaastatel korralikult kasvada nii oma koduturgudel kui ka võimalikel uutel turgudel.»



Küsimusele, kas ta ei karda ennast Merkoga siduda firmaga seotud skandaalide pärast, vastas Neivelt, et teeb oma südametunnistuse järgi seda, mis ta tunneb, et õige on.



«Mina ei ole poliitik ega pea hääli korjama. Ma tunnen, et riik ja ajakirjandus üritavad neile, kes midagi teevad, kaikaid kodaratesse loopida,» ütles Neivelt Merko-vastaseid süüdistusi kommenteerides Postimees.ee'le.



Indrek Neivelt on endine Hansapanga juht, kes täna töötab nõukogu esimehena Bank Saint Petersburgis.


Neivelti investeerimisfirma Trust IN omab 31 635 ASi Merko Ehitus aktsiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles