Autoostja peab auto kättesaamist ootama

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Automüüjatele on aasta alanud hästi – nelja kuuga on müüdud mullusest kaks korda rohkem uusi sõidukeid. Samas peab vähemalt osa ostjaid arvestama auto tavapärasest pikema tarneajaga.


Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) teatel müüdi aprillis Eestis 1356 uut sõiduautot, seda on ligi kaks korda rohkem kui mullu samal ajal.

Aasta nelja esimese kuuga on müüdud 4605 uut sõiduautot, mullu samal perioodil oli see arv 2306. Audisid müüva OÜ Reval Auto Esindused müügijuht Lauri Ligi nentis, et 2011. aasta eelarvet koostades arvestas ettevõte müüginumbrite pisikese kasvuga.

«Praegu võime öelda, et esimesed neli kuud on meie jaoks tõepoolest positiivsed,» sõnas Ligi. Tema hinnangul soodustab uute sõidukite ostmist suurel määral ka see, et kohalikud liisingufirmad on võrreldes aasta-paari taguse ajaga märksa leebemaks muutunud.

Amserv Grupi juhatuse esimees Raivo Kütt tõdes samuti, et müügiga võib rahule jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles