Leedo investeerib hoogsalt põllumajandusse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo.
Vjatšeslav Leedo. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ettevõtjal Vjatšeslav Leedol on praamiärid juba meelest pühitud ja praegu keskendub Saaremaa suurim ettevõtja põllumajandusele ja ehitussektorile.

Leedo sõnul tegeleb ta praegu väga mitme äriga, kuid kõige paremini läheb põllumajanduses. «Sinna me praegu väga palju investeerime. Just kaks kuud tagasi saime ühe farmi valmis ja kuu aja pärast valmib veel üks. Investeeringute võimalust ja kasvu on näha just põllumajanduse sektoris. Ma usun, et meie inimene tahab süüa ja tahab süüa kvaliteetset toitu,» ütles Leedo Äripäevale

Lisaks panustab Leedo puit- ja elementmajade tootmisse, mida müüakse Rootsi, Norra ja tasapisi ka Hiina.

Küsimuse peale, et kas praamindus mõlgub tal ikka veel meelel, vastas Leedo, et kui ta ühe asja ära lõpetab, siis see tal meelel enam ei püsi. «Ma olen kui klient, kes tarbib ja kui teenus natuke lonkab, siis ma ütlen selle välja, ja kõik. Aga sellist asja ma pikalt meeles ei hoia,» selgitas Leedo. 

Loe pikamalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles