PILDID JA VIDEO: puitmajatootja pani uue tehase avamisel maja püsti rekordkiirusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel uue tehase avanud Harmet pani selle käigus rekordkiirusel ehk 3,5 tunniga püsti kahekorruselise moodulmaja.

Üritust austas oma kohalolekuga ka Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid, kes märkis, et tal on väga hea meel tehase avamisel viibida.

«Esmalt sellepärast, et 26-aastat taasiseseisvust on tõstnud Eestis miinimumpalku ja keskmisi palku kümneid kordi. See kõik on tulnud teie tööga, kes on julgenud võtta suurelt ette,» lausus Kaljulaid.

Teisena märkis president, et tal on väga hea meel olla Harmeti tehase avamisel, sest ta väga armastab tehaseid ja suuri masinaid. «Ma tõesti tunnen, et inseneri mõte jõuab hästi pärale just siin,» tõdes president.

Kaljulaidi sõnul vastab Harmet vastab täpselt neile vajadustele ja ootustele, mis inimestel võiks ühe ettevõtte suhtes olla. «Me teame, et tänapäeval muutub tehnoloogia äärmiselt kiiresti, aga kogu seda muutumist tuleb oodata silmade särades nii, nagu te olete oodanud selle tehase avamist.»

Eesti kapitalil põhinev Harmet OÜ on üle 20 aasta tegelenud majaelementide tootmisega ning saanud oluliseks puitmoodulite eksportijaks Skandinaavia suunal.

Rohkem kui 650 töötajaga ettevõte on Harju maakonna üks suurimaid tööandjaid ja 2016. aastal tõusis ettevõte käibe poolest Eesti suurimaks puitmajatootjaks Kodumaja ASi kõrval.

Vaata lähemalt videost, kuidas valmis maja 3,5 tunniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles