Milremis osanikuks saanud Kuldar Väärsi: juhtima peabki nagu omanik

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldar Väärsi.
Kuldar Väärsi. Foto: Mihkel Maripuu

Milrem Roboticsi ja Milrem LCM juht ning ka nüüdne omanik Kuldar Väärsi räägib, et on kõiki ettevõtteid juhtinud nii, et oleks ka omanikuna ise sellega rahul.

Nädalapäevad tagasi sai avalikuks, et Soome kaitsetööstusettevõte Patria sai siinse kaitsetööstusettevõtte Milrem masinahooldusega tegeleva poole suuromanikuks, samal ajal, kui Milremi mõlema ettevõtte juhist Kuldar Väärsist sai kummaski ülejäänud 40-protsendilise osalusega ka omanik, vahendab Äripäev.

«Me ei pidanud vajalikuks sellest väga kõva häälega varem rääkida ja ma arvan, et see ei muuda ka väga palju asja sisu,» ütles Väärsi ise omanikuks saamise kohta.

«Eks see kaitsetööstuse valdkonna Mootor Gruppi toomine ja Milrem on minu arendusprojekt ja lapsuke olnud, ja ma olen seda kogu aeg ka selles teadmises ja selliselt juhtinud,» ütles ta ja märkis veel, et julgeb ka tagasivaates öelda, et on kõiki ettevõtteid juhtinud nii, et kui oleks ise omanik, oleks ta selle juhtimisega rahul.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles