Prisma toob oma lettidele Briti kaubandushiiu tooted

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti on Prismades lisaks võilettidele haigutanud tühjus ka teiste kaupade riiulitel.
Hiljuti on Prismades lisaks võilettidele haigutanud tühjus ka teiste kaupade riiulitel. Foto: Robin Roots/Õhtuleht

Prisma teatas Eesti meediale, et hakkab oma siinsetes kauplustes müüma ka Suurbritannia kaubandushiiu Tesco tooteid.

Täpsemaid detaile koostöö osas Tescoga lubab Prisma ajakirjanikele tutvustada järgmise nädala teisipäeval, kui Soome jaekett räägib ka oma teistest Eestiga seotud tulevikuplaanidest järgmise viie aasta jooksul.

Suurbritannia jaekett Tesco on suuruse poolest kolmandal kohal maailmas. Ettevõtte viimase aasta käive on 55,917 miljardit naela ning puhas kasum 54 miljonit naela. Ettevõttel on selle aasta andmetel 6553 poodi üle maailma ja üle 476 000 töötaja.

Kuigi algselt oli Tesco toidupood, kuuluvad ettevõtte tootevalikusse ka raamatud, riided, elektroonika, mööbel, mänguasjad, autokütus ja tarkvara. Ettevõtte pakub ka finants-, telekommunikatsiooni- ja internetiteenuseid.

Viimastel nädalatel on Prisma saanud Eestis teravalt kriitikat nii oma tööjõupoliitika osas kui ka on kurdetud tühjana haigutavate lettide üle erinevatest Prisma kauplustes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles